Trendspaning

destinations bröllop

Vem har inte någon gång drömt om att åka iväg och gifta sig på en solig sandstrand med vajande palmer och vågorna som ljuv ackompanjerande musik när du och din älskade säger ja till varandra?

Just nu är det hett med destinations bröllop så varför inte utforska vilka härliga platser jorden erbjuder er att ha er intima och romantiska tillställning på utan tjatiga mostrar och andra gnälliga i din närhet som vill lägga sig i hur eran dag skall se ut. Bjud med de ni verkligen vill ha runt er på er speciella dag.

W-day rekomenderar

i laholm

Florist

Blomsterdesign vill erbjuda blommor, inredning och tjänster för att skapa en livsstil genom att inspirera till kreativitet, välmående och harmoni.

festlokal

Välkommen till oss på Vallens Säteri om du önskar en lugn, vacker och unik miljö för bröllop, fest, konferens eller event. Vi finns i Våxtorp som ligger nära Vallåsen och Båstad i södra Halland, på gränsen till Skåne. 

frisör

Afrodites Hårateljé frisörsalong hittar du både i centrala Laholm och i Mellbystrand!


Bröllopstårtor, nbjudningskort och album för era bilder

Vår vision är att alla är välkomna oavsett om du vill ha en kopp kaffe och god fika, beställa en tårta till ditt bröllop eller fest samt  ge inspiration till att ge utlopp för din kreativitet .... Det kommer bli happenings såsom kurser, workshops, prova på kvällar samt även ett scrapcafe där alla är välkomna att scrappa. 

SÖTA CUP CAKES
BRÖLLOPSTÅRTOR

i halmstad

nya bryn eller snyggt solkysst

Ronja heter jag & är ansiktet bakom Brows by R. som ingår i Studio tio ni hittar oss på Kyrkogatan 10 i Halmstad. 

Jag är en pratglad tjej på snart 27 fyllda år som nyligen utbildat mig inom Microblading & Spraytan. Mitt hjärta har alltid slagit lite hårdare för tatueringar & just bryn. Jag lägger själv extremt mycket tid på mina bryn då jag anser att det är pricken över i:et i en persons ansikte.

Frisör

Kom till oss och varva ner, vi tar hand om dig!

Nudh hair är en personlig och liten frisörsalong där vi lägger all fokus på dig när du besöker oss!.

Fotograf

Din personliga fotograf i Halmstad!

Jag arbetar som fotograf och har så mycket passion för mitt jobb. Jag älskar att få folk att skratta och ha en rolig stund under mina fotograferingar för att få fram deras naturliga och äkta leenden. Jag är alltid redo att föreviga stunderna mellan ögonblicken som oftast händer när människor har blivit bekväma framför kameran och där de visar vem de verkligen är. Jag har arbetat som fotograf i över 6 år nu och kan inte föreställa mig att göra någonting annat! Oavsett om du väljer att boka mig till ditt bröllop, en porträttfotografering eller önskar föreviga en speciell stund, så kommer jag att ge dig en minnesvärd och genuin upplevelse och vackra bilder att minnas tillbaka till!

Gå gärna in på min hemsida fotografrebecka.samdell.se för att kika på mina bilder. Kontakta mig på rebecka@samdell.se om du vill boka mig!

Varma Hälsningar Fotograf Rebecka Samdell

DIY by W-day

Här lägger vi upp sådant som vi själv eller våra kunder har provat på och försöker på ett enkelt sätt beskriva hur vi gjorde,