SÄLJA BEGAGNAD BRUDKLÄNNING - W-DAY ÄR ALLTID PÅ JAKT EFTER NYA KLÄNNINGAR

steg 1

brudklänning sökes

W-day letar ständigt efter nya klänningar att kunna erbjuda våra kunder. Har du en som tar upp plats i garderoben? Skicka ett meddelande till W-day gärna med några bilder (om du har några) på klänningen eller de varor du önskar hänga in i vårt showroom, Beskriv varan kort och ange storlek om du vet det,. därefter kontaktar vi dig och ställer eventuellt kompletterande frågor.

Steg 2

sälja brudklänning hos w-day

Vi på W-day förmedlar endast vi säljer inte, det är du som är säljaren. Så när vi meddelat att vi har plats för dina varor i vårt showroom så kan du lämna in dem antingen på plats eller så skickas det med post. Vi skriver ett förmedlingsavtal vilket gör att du ger W-day rätten att sälja varan i ditt ställe. Innan vi hänger in klänningen i showroomet så krävs det att den är hel och ren. Om det behövs så hjälper vi dig med kemtvätt till självkostnadspris.

steg 3

w-day gör jobbet åt dig!

Det finns flera sätt att sälja sin klänning eller vara på själv, men vill du använda din tid till annat så sköter W-day  jobbet åt dig!

 Det innebär att när du lämnat in din klänning så sköter vi allt..

W-day lämnar och hämtar vid behov av kemtvätt, annonserar och sköter kontakten med kunderna samt tar emot dem för provning. Även om det är du som är säljare så tar vi hand om betalningen och ser till att det kommer in på ditt konto..